Teater/musik Foreningen - Indtryk fra året 2016

Heldigvis er vi igen i gang med et nyt år!

Så se: Jule & nytårsknald hos Lone og Søren


Generalforsamling 2016

Foregik i Grethe og Vagns sommerhus. Som det ses på billederne blev der godt trakteret. Det var også nødvendigt både før og efter den krævende opgave. Vi fik også behov for lidt luft til hjernerne (JA!).

Et hyggeligt og fint arrangement, hvor vi fik lagt gode planer for de kommende år


Udflugt om Mariager Fjord

Vi drog afsted til Hadsund Syd. Følger sydsiden af Mariager Fjord til Mariager. Undervejs besøges Dania byen. I Mariager Saltcenteret, hvor vi ikke kan gå på vandet, men ligge i det.

Derimod går vi på Mariagers brosten inden vi forsætter til Hobro, hvor frokost indtages på Maibrits Galleri. Derefter Havnen i Hobro med Gasværks Museum og Træ Skibsværft. Vi følger nordsiden af fjorden til Bramslev Bakker, Lundshøj, Kielstrup Sø med Høllet, Stinesminde. Fra Hadsund satte vi kursen sydpå til Hvidsten Kro. Så var den dag brugt.
Det blev til lidt billeder


Tur til København

En meget veltilrettelagt weekendtur til København, hvor vi var på Bakken, I Korsbæk. I Cirkusrevuen. Spiste på Postgården. Vi var på Danmarks Radio og fik rundvisning. Vi var rundt i København. Vi fik rundvisning på Christiansborg og spiste fin mad i Tårnet.

Se dog de billeder

 

 

Tryk på billederne, og du vil kunne se dem i større størrelse. Du kan herefter benytte cursor click eller pile for at bladre gennem billederne.

 

Go to top